JAG HAR VARIT I DINA SKOR

Från byråledare till den som coachar dig till framgång

OM MIG

FÖRETAGARE
BYRÅLEDARE
COACH

Spela videoklipp

DÄRFÖR BRINNER JAG FÖR ATT HJÄLPA PERSONER SOM DIG

Det finns inget som är så frustrerande som det att veta att något behöver förändras men inte veta vad. 

Vill du veta hur jag tänker? Starta videon så berättar jag mer. 

Du stöttar dina KUNDER varje dag.
Vem stöttar dig?

Mina klienter letar inte efter någon ouppnåelig miljonär som berättar för dem hur dem kan skala sitt bolag med 10 X. De letar efter vägledning i vardagliga hinder och utmaningar av någon som är lik dem, någon som varit där de är.

Som din coach hjälper jag dig se saker tydligare, strukturerar dina tankar och utmanar ditt sätt att tänka.

Min filosofi

Värderingarna som jag tar med mig in våra samtal

Skydda dina ja

När vi skyddar vårt ”ja” kan vi hålla oss själva ansvariga för våra mål, åtaganden och våra nära och kära. För att komma dit behöver du förstå vad du verkligen prioriterar i livet, så att du kan säga ”ja” med ett fullt hjärta. Om du säger att du ska göra något, dyker du upp och gör det.

Säg som det är

Jag kommer inte att linda in saker i bomull. Du förtjänar ärlighet så att du kan agera utifrån sanningen istället för uppfattningen. Ett framgångsrikt coachingförhållande kräver nyfikenhet, öppenhet och tydlighet åt båda hållen. Det är vår gemensamma överenskommelse om respekt.

sök glädje i resan

När vi kopplar lycka till ett slutmål riskerar vi att leva våra liv utan att märka de små glädjeämnena på vägen. Det är lätt att fastna i en cykel av måluppfyllelse utan att känna sig alls uppfylld. Vi strävar efter att njuta av utvecklingsresan och de lärdomar som följer med den.

använd din tid klokt

Tiden är mer värdefull än några pengar vi kan tjäna. Det är inte upp till mig att besluta hur en persons tid borde eller inte borde spenderas. Mitt jobb är att hjälpa dig att prioritera din tid så att du spenderar livets mest värdefulla tillgång på det du värdesätter mest.

Jag ställer de svåra frågorna du behöver höra

Einstein sa "Dårskap är att göra samma sak om och om igen och förvänta sig olika resultat"

Som din coach skulle jag göra dig en otjänst om jag inte utmanade dina mönster och beteenden. Jag skapar en trygg och stöttande miljö där vi kan undersöka de saker du kanske annars undviker eller är omedveten om. Så att du kan göra riktiga framsteg.

lär dig om coaching i mer detalj